PREIS ANFRAGEN

Mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Lutz - Szivattyúk Magyarország Kft.
Családi vállalkozás 1954 óta
lutz-szivattyuk@lutz.hu
+36 96 41 98 13

Konfliktusos ásványi anyagok

A Dodd-Frank törvényben említett konfliktusos ásványi anyagok felhasználása tekintetében mi, a Lutz Holding GmbH kijelentjük, hogy magunk, leányvállalataink, a Lutz Pumpen GmbH, a Lutz-Jesco GmbH, a Lutz GmbH & Co. KG, az MTE Motors és Tools Engineering S.A., valamint a vállalatcsoporton belül érintett valamennyi leányvállalat tekintetében a "Dodd-Frank Wall Street Reform and Consumer Protection Act", 2010. július 21-i hatállyal az alábbiak szerint:

Dob- és tartályszivattyúk, adagolószivattyúk és csőüvegből készült elsődleges csomagolóanyagok gyártójaként mi magunk nem importálunk közvetlenül ásványi anyagokat, így úgynevezett "konfliktusásványokat" sem, mint például kassziterit (ónérc), kolumbit-tantalit (koltán, tantálérc), arany, wolframit (volfrámérc). Ezeket az anyagokat csak feldolgozott formában használhatjuk fel fémek adalékanyagaként, felületi bevonatokban vagy elektronikus alkatrészekben.

Elsődleges termékeinket kizárólag neves gyártóktól szerezzük be, akiket mi is auditálunk a minőségi szabványainknak megfelelően. Beszállítóink többsége évek óta ismert számunkra, és nem "szürke piaci" beszállítók. Az elsődleges anyagok felhasználójaként nincs befolyásunk a beszállítóink által felhasznált anyagok eredetére. Ezért e tekintetben nem tudunk garanciát vállalni. Elkötelezettek vagyunk a beszállítóink termékeinek nyomon követhetősége és átláthatósága iránt. Számos beszállítónk a weboldalán tájékoztatást nyújt az anyagok tulajdonságairól és eredetéről.