Családi vállalkozás 1954 óta
Nemzetközi ág
lutz-szivattyuk@lutz.hu
+ 36 96 41 98 13

Impresszum

Adatok § 5 TMG szerint:

Lutz-Szivattyúk Kft.  |  9024 Győr  |  Vasvári P. u. 9.

Képviselve:

Jürgen Lutz és Heinz Lutz
Szaló Rita 

Kapcsolat:

Telefon: +36 96 419-813
Fax: +36 96 419-814
E-mail: lutz-szivattyuk@lutz.hu  

Adószám: 11612399-2-08

Felelősség a tartalomért

Szolgáltatóként az Abs.1 TMG 7. § szerinti felelősséget vállalunk saját tartalmukra ezen oldalakon az általános törvények szerint. A TMG 8–10. §-ának megfelelően azonban, mint szolgáltató, nem köteles a továbbított vagy tárolt külső információkat ellenőrizni, vagy az illegális tevékenységet jelző körülményeket vizsgálni.

Az általános jog hatálya alá tartozó információk használatának megszüntetésére vagy letiltására vonatkozó kötelezettségek változatlanok maradnak. Ezzel szemben a felelősség csak az adott jogsértés ismeretének időpontjától lehetséges. A megfelelő jogsértésekről való értesítést követően azonnal eltávolítjuk ezt a tartalmat.

Felelősség a linkekért

Ajánlatunk olyan harmadik felek külső weboldalaira mutató hivatkozásokat tartalmaz, amelyek tartalmára nincs befolyása. Ezért nem vállalunk felelősséget ezen külső tartalmakért. A linkelt oldalak tartalma mindig az adott szolgáltató vagy az oldal üzemeltetője. A linkelt oldalakon ellenőrizte a lehetséges jogsértéseket. Az illegális tartalom nem volt felismerhető a linkelés idején.

A hivatkozott oldalak állandó tartalmi ellenőrzése azonban nem indokolt a jogsértés konkrét bizonyítéka nélkül. A jogsértésekről való értesítést követően azonnal eltávolítjuk ezeket a hivatkozásokat.       

Szerzői jog

A weboldal üzemeltetői által létrehozott oldalak tartalmát és munkáit a német szerzői jog szabályozza. A másolás, feldolgozás, terjesztés és a szerzői jog határain kívüli kiaknázás az adott szerző vagy alkotó írásos hozzájárulását igényli. A weboldal letöltései és másolatai csak magán, nem kereskedelmi célokra használhatók.

Amennyire az oldal tartalmát nem az üzemeltető hozta létre, figyelembe veszik a harmadik felek szerzői jogait. Különösen a harmadik fél tartalmát azonosítják. Ha még mindig tudatában van a szerzői jog megsértésének, kérünk egy megjegyzést. A jogsértések bejelentése után azonnal eltávolítjuk az ilyen tartalmat.