window.ga=window.ga||function(){(ga.q=ga.q||[]).push(arguments)};ga.l=+new Date; ga('create', 'UA-1314708-6', 'auto'); ga('require', 'GTM-M2BXSQ5'); ga('set', 'forceSSL', true); ga('set', 'anonymizeIp', true); ga('require', 'displayfeatures'); ga('require', 'cleanUrlTracker'); ga('require', 'outboundLinkTracker'); ga('require', 'ec'); ga('send', 'pageview'); ga('set', 'nonInteraction', true); setTimeout("ga('send', 'event', 'read', '20 seconds')", 20000); Lutz Pumpen | Das Unternehmen im Überblick ➤ Kompetenz seit 1954
Lutz-Szivattyúk Kft. | Magyarország
A családi vállalkozás 1954 óta
lutz-szivattyuk@lutz.hu
+36 96 41 98 13

A vállalkozás Lutz - 1954 óta családi tulajdonban van

A Lutz márka kiváló minőségű és megbízható szivattyúkat jelent a folyadékok és tartályok széles választékának kiürítésére vagy szállítására. Karl Lutz általi 1954-es cégalapítás óta és a Wertheimben majdhogy ideális terméklehetőségek teremtése az utolsó években sikerült odáig eljutnia, hogy a márka szinonima lett a komplett rendszerekkel a folyadékok át- és lefejtésének fejlesztésével.

A Lutz vállalatcsoport ma erőteljes középvállalatok tartoznak különböző iparágakból németországi és külföldi telephelyekkel. A kiválasztott vállalatokkal való együttműködéssel a termékpaletta jelentősen bővülni tudott. A cégcsoportba ma világszerte több mint 450 munkavállaló dolgozik.

Meg vagyunk győződve arról, hogy az évtizedes sikereink nagymértékben a munkatársaink ötletei és motivációjának köszönhetők. Ők a mi vállalkozásunk oszlopai és a legfontosabb tőkéi Kvalifikált és magasan motivált teljesítménnyel járulnak hozzá a nagyon személyesen az üzleti sikerhez. Ez a teljesítmény és a csapatszellem tett bennünket erőssé és fitté az új kihívásokhoz. A jövőben is célunk, hogy folyamatosan támogassuk és fejlesszük ezt a potenciált.

"A Lutz megbízható partnere a professzionális folyadékátadás területén. Az innovatív és minőségi szivattyúk és szivattyúrendszerek szállítójaként ügyfeleinket partnerként támogatjuk szállítási feladataik megoldásában. Termékeink és értékesítési- és szolgáltatási hálózataink hozzájárulnak a biztonságos folyadékkezeléshez és a környezetvédelemhez világszerte."