Családi vállalkozás 1954 óta
Nemzetközi ág
lutz-szivattyuk@lutz.hu
+ 36 96 41 98 13

A vállalkozás Lutz - 1954 óta családi tulajdonban van

A Lutz márka kiváló minőségű és megbízható szivattyúkat jelent a folyadékok és tartályok széles választékának kiürítésére vagy szállítására. Karl Lutz általi 1954-es cégalapítás óta és a Wertheimben majdhogy ideális terméklehetőségek teremtése az utolsó években sikerült odáig eljutnia, hogy a márka szinonima lett a komplett rendszerekkel a folyadékok át- és lefejtésének fejlesztésével.

A Lutz vállalatcsoport ma erőteljes középvállalatok tartoznak különböző iparágakból németországi és külföldi telephelyekkel. A kiválasztott vállalatokkal való együttműködéssel a termékpaletta jelentősen bővülni tudott. A cégcsoportba ma világszerte több mint 450 munkavállaló dolgozik.

Meg vagyunk győződve arról, hogy az évtizedes sikereink nagymértékben a munkatársaink ötletei és motivációjának köszönhetők. Ők a mi vállalkozásunk oszlopai és a legfontosabb tőkéi Kvalifikált és magasan motivált teljesítménnyel járulnak hozzá a nagyon személyesen az üzleti sikerhez. Ez a teljesítmény és a csapatszellem tett bennünket erőssé és fitté az új kihívásokhoz. A jövőben is célunk, hogy folyamatosan támogassuk és fejlesszük ezt a potenciált.

"A Lutz megbízható partnere a professzionális folyadékátadás területén. Az innovatív és minőségi szivattyúk és szivattyúrendszerek szállítójaként ügyfeleinket partnerként támogatjuk szállítási feladataik megoldásában. Termékeink és értékesítési- és szolgáltatási hálózataink hozzájárulnak a biztonságos folyadékkezeléshez és a környezetvédelemhez világszerte."